Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

20/09/2022

Laat de bezoekers/gasten schitteren en verwen ze rond de feestdagen met 'Beauty Winter Wonderland'.

BEAUTY WINTER WONDERLAND LAAT IEDEREEN SPECIAAL VOELEN BIJ VISAGIST, HAIRSTYLIST EN NAGELSTYLIST

Beauty Winter Wonderland bestaat uit 3 stands om de bezoekers/gasten te voorzien van een mooie make-upgestyled haar en nailart. Overal is aan gedacht. Als Beauty plein gecentreerd op 1 locatie, maar kan zeker ook verdeeld over de locatie, door het winkelcentrum of op jouw evenement.

GLITTER & GLAMOUR

Bij de Glitter & Glamour stand laten ze je stralen als nooit tevoren. Onze professionele visagist/hairstylist zorgt voor glossy hairaccessoires en een naturel of juist glamoureus make-up. Ga je graag voor spectaculair, kies dan voor eyelashes en facejuwels (glitters en steentjes). Bij de heren worden de baarden in het “glitter” zonnetje gezet.

NAGELSTYLING - NAILART

Laat je nagels lakken door onze nagelstyliste met de fashionable kleuren van OPI nagellak. Waarna je nagels gepimpt worden met glittersteentjes en andersoortige versiering. Een verrassend eindresultaat is gegarandeerd. 

Nagelstyling met Striplac

Wil jij je bezoekers iets meegeven voor de feestdagenStriplac is een unieke nagellak, die wel 3 weken blijft zitten, die niet afbladert en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt onder de UV-lamp gedroogd waardoor de nagels direct droog zijn. Éénmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd.

AIRBRUSH TATTOOS

De tijdelijke tattoos spreken tot de verbeelding van miljoenen mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld. Doordat ze dezelfde impact hebben als permanente tattoos, maar zonder de bijhorende pijn, genieten tijdelijke tatoeages de laatste jaren van een nooit geziene populariteit op elk event. In Winter Wonderland stijl  kun je kiezen uit talloze kerstsjablonen, maar andere figuren zijn er natuurlijk ook. De tattoos zijn niet van echt te onderscheiden en blijven ongeveer 3 dagen op de huid zitten.

Dit totale Beautyconcept is er ook voor kids 'Beauty for Kids'! Met glitters, gekleurde haargel en versierde nagels.

Bekijk de pagina van 'Beauty Winter Wonderland'.

Boeking of een optie plaatsen voor Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.