Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat de bezoekers/gasten schitteren en verwen ze rond de feestdagen met 'Beauty Winter Wonderland'.

Beauty Winter Wonderland laat iedereen speciaal voelen bij visagist, hairstylist en nagelstylist

Beauty Winter Wonderland bestaat uit 3 stands om de bezoekers/gasten te voorzien van een mooie make-up, gestyled haar en nailart. Overal is aan gedacht. Als Beauty plein gecentreerd op 1 locatie, maar kan zeker ook verdeeld over de locatie, door het winkelcentrum of op jouw evenement.

Glitter & Glamour

Bij de Glitter & Glamour stand laten ze je stralen als nooit tevoren. Onze professionele visagist/hairstylist zorgt voor glossy hairaccessoires en een naturel of juist glamoureus make-up. Ga je graag voor spectaculair, kies dan voor eyelashes en facejuwels (glitters en steentjes). Bij de heren worden de baarden in het “glitter” zonnetje gezet.

Nagelstyling - Nailart

Laat je nagels lakken door onze nagelstyliste met de fashionable kleuren van OPI nagellak. Waarna je nagels gepimpt worden met glittersteentjes en andersoortige versiering. Een verrassend eindresultaat is gegarandeerd. 

Nagelstyling met Striplac

Wil jij je bezoekers iets meegeven voor de feestdagen? Striplac is een unieke nagellak, die wel 3 weken blijft zitten, die niet afbladert en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt onder de UV-lamp gedroogd waardoor de nagels direct droog zijn. Éénmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd.

Airbrush Tattoos

De tijdelijke tattoos spreken tot de verbeelding van miljoenen mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld. Doordat ze dezelfde impact hebben als permanente tattoos, maar zonder de bijhorende pijn, genieten tijdelijke tatoeages de laatste jaren van een nooit geziene populariteit op elk event. In Winter Wonderland stijl  kun je kiezen uit talloze kerstsjablonen, maar andere figuren zijn er natuurlijk ook. De tattoos zijn niet van echt te onderscheiden en blijven ongeveer 3 dagen op de huid zitten.

Beauty Winter Wonderland is inclusief:

  • 3 Visagisten/Nagelstylisten/Stylisten | 1 per stand
  • Spiegels, decor/banners

Beauty Winter Wonderland is exclusief de benodigde tafels en stoelen

Boeken of een optie plaatsen voor Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie?

Voor meer informatie over Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5486 mensen

Specificaties van Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Afmetingen: minimaal 3 m2 per stand nodig
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beauty Winter Wonderland - Feestelijke Styling op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.