Beauty for Kids - Beautysalon op locatie

Beauty for Kids - Beautysalon op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beauty for Kids - Beautysalon op locatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

'Beauty for Kids' laat alle kinderen shinen. Jongens worden Toffe boys en meiden hippe girls, zodra ze van de kruk afstappen.

Beauty for Kids laat alle kinderen speciaal voelen met glitters, tattoos, hair-extensions en kleuren

Beauty for kids bestaat uit 4 stands om de kids te verwennen met een speciale decoratie voor huid, haar en nagels. Overal is aan gedacht. Als Beauty plein gecentreerd op 1 locatie, maar kan zeker ook verdeeld over de locatie, door het winkelcentrum of op jouw evenement.

Glitter Tattoo

Feestelijk! Letterlijk een briljante decoratie op je huid. Kies voor een Dinosaurus, eenhoorn, piraat, vlinder of één van de vele andere figuren. De glitter Tatoeages zijn waterbestendig en blijven tot wel 5 dagen zitten.

Kids Hairshop - Gekleurde haren, vlechten en extensions

Bij de kids hairshop komt er geen schaar aan te pas, maar zijn de kinderen welkom voor een super feestelijk kapsel. Krullen, vlechtjes, hair-extensions, stoere gekleurde gel of glitters, niets is te gek.

De extensions worden door middel van een ringetje in het haar geklemd. Weken plezier aangezien ze gewassen, gekruld en gestyled kunnen worden.

Kids Nagelstyling - Nailart

Bij de kids nailart gaat de nagelstyliste aan de slag voor mooi verzorgde nageltjes. Daar hoort natuurlijk ook versiering bij! Worden het bloemetjes, glittertjes of iets stoers. Ze gaan in ieder geval naar huis met supermooie nagels, waar ze nog lang plezier van hebben.

Airbrush tijdelijke Tattoo

OMG! Een echte tattoo? Zo ziet het er zeker uit, maar dan voor een paar dagen. Met de keuze uit talloze sjablonen is er aan iedereen gedacht. Hoe gaaf is dat om nu al een mooie tattoo op je arm te hebben! Deze wordt gezet met de airbrush, waardoor je er niets van voelt.

Beauty for Kids is inclusief:

  • 4 Visagisten/Nagelstylisten/Hairstylisten | 1 per stand
  • Spiegels, decor/banners

Beauty for Kids is exclusief de benodigde tafels en stoelen.

Boeken of een optie plaatsen voor Beauty for Kids - Beautysalon op locatie?

Voor meer informatie over Beauty for Kids - Beautysalon op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beauty for Kids - Beautysalon op locatie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3737 mensen

Specificaties van Beauty for Kids - Beautysalon op locatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Afmetingen: minimaal 3 m2 per stand nodig
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Beauty for Kids - Beautysalon op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beauty for Kids - Beautysalon op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.