Herinnert u zich deze nog

Herinnert u zich deze nog boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Herinnert u zich deze nog.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Herinnert u zich deze nog is een muzikale reis terug in de tijd

Met liedjes waarbij men heerlijk kan meedoen en meezingen. Dit programma bestaat uit twee totaal verschillende sets en wordt gebracht door de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger en entertainer René Bes.
 
In de eerste set zingen zij voor u, maar ook samen met u, de heerlijke herkenbare liedjes van toen, waarbij zij u ook proberen te prikkelen om te raden welke liedjes het zijn en van welke artiest. In deze set zitten vele bekende liedjes van o.a. Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rita Hovink, Gerard Cox,de Havenzangers, de zangeres zonder Naam, Koos Alberts, Ria Valk.
 
De tweede set staat volledig in het teken van muziek en show. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artieste in kleding te benaderen. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken. 
 
Bij deze show kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk een dansje maken, en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set ook vele bekende liedjes van o.a. Sugar Lee Hooper, Nico Haak, Imca Marina, Vader Abraham, Corry Konings, Anneke Grönloh, Johnny Jordaan.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Herinnert u zich deze nog?

Voor meer informatie over Herinnert u zich deze nog kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Herinnert u zich deze nog

Deze act is bekeken door 610 mensen

Specificaties van Herinnert u zich deze nog

  • Tijdsduur: 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief, m.u.v. Zuid-Limburg, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Herinnert u zich deze nog

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Herinnert u zich deze nog kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.