Ik hou van Holland

Ik hou van Holland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ik hou van Holland.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ik hou van Holland met zanger en entertainer René Bes en de zangeres en entertainster Marthy Karsten

Dit programma staat geheel in het teken van liedjes van vroeger uit, zoals de naam al verraad, Holland. 
 
Tijdens dit programma wordt er ook het spel "Ik hou van Holland" gebracht, zoals u dit ongetwijfeld nog kent van TV, alleen dan net even op een andere manier. Ook tijdens dit spel natuurlijk Nederlandse liedjes uit de oude doos. Wij adviseren om dit programma te brengen voor kleinere groepen.
 
Daarnaast wordt er een set gebracht, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artiesten ook in kleding te benaderen. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht en indien mogelijk tussen het publiek in. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken.
 
Ook in deze set kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk is een dansje maken en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set staat dan bijvoorbeeld ineens Vader Abraham, Anneke Grönloh, Imca Marina of bijvoorbeeld Nico Haak zomaar in de zaal. 
 
Voor meer informatie over Ik hou van Holland met René Bes en zangeres Marthy Karsten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140.
 
Of plaats direct een optie:

Boeken of een optie plaatsen voor Ik hou van Holland?

Voor meer informatie over Ik hou van Holland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ik hou van Holland

Deze act is bekeken door 524 mensen

Specificaties van Ik hou van Holland

  • Tijdsduur: 2 x 40 min. binnen 3 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief, m.u.v. Zuid-Limburg, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ik hou van Holland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ik hou van Holland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.