De Grote Knuffelpiet

De Grote Knuffelpiet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Grote Knuffelpiet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie wil er nu niet knuffelen met de grote Knuffelpiet? Deze Piet komt graag naar jouw Sinterklaasevenement of Winkelcentrum. Je kan de grote Knuffelpiet ook flyers of iets lekkers laten uitdelen.

Opvallende Piet op je Sinterklaasfeest

De grote Knuffelpiet is ook in te zetten op je Sinterklaasfeest. Hoe leuk is het als de kinderen aankomen en deze Piet loopt op het parkeerterrein of staat bij de ingang. Verder is het ook mogelijk om een leuke fotohoek in te richten waar de kinderen met de grote Knuffelpiet op de foto kunnen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Grote Knuffelpiet?

Voor meer informatie over De Grote Knuffelpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Grote Knuffelpiet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1698 mensen

Specificaties van De Grote Knuffelpiet

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Grote Knuffelpiet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Grote Knuffelpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.