De Postbode van Santa

De Postbode van Santa boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Postbode van Santa.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze drukke tijdens helpt Postbode Olivier de Kerstman maar al te graag. Met zijn steekkar met een grote jutte zak vol tekeningen, brieven en berichten loopt hij over het evenement opzoek naar de meest actuele verlanglijstjes en wensen. Hij kan nog maar net de weg zien door de enorme stapel tekeningen, brieven en berichtjes.

Geef je boodschap door aan de Kerstman

Heb jij een wens? Een boodschap of wil je iets doorgeven aan de Kerstman? Bij Olivier kan het!

Samen met de kinderen zal hij hun verlanglijstje afmaken, een brief schrijven of gewoon een lieve boodschap achterlaten voor de Kerstman. Dit zal vervolgens in zijn grote stapel gedaan worden. Klaar voor de bezorging aan de Kerstman!

Betoverende Kerstmuziek

Olivier loopt met zijn steekkar voorzien van een grote (decoratieve) jutezak met een gigantische stapel brieven erop. De steekkar is voorzien van betoverende kerstmuziek.

Een prachtige act welke voorzien is van theaterkostuum, props en een professionele acteur.

Boeken of een optie plaatsen voor De Postbode van Santa?

Voor meer informatie over De Postbode van Santa kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Postbode van Santa

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1786 mensen

Specificaties van De Postbode van Santa

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Postbode van Santa

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Postbode van Santa kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.