Meet & Greet Heidi

Meet & Greet Heidi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Heidi.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heidi is een lieve meid die opgroeit bij haar opa in de Alpen. Nieuwsgierig als ze is, laat ze zich gretig verwonderen door al het moois dat de bergen te bieden hebben. Maar… ze daalt ook graag af naar beneden, om andere mensen te ontmoeten. Wedden dat je meteen vrienden met haar wordt?

Heidi is te zien op Zappelin

Heidi uit de Zwitserse Alpen is te zien op de NPO. Het is een annimatie serie die uitgezonden wordt door de AVRO/TROS tijdens Zappelin. TV Held Heidi is nu ook in te huren voor jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Heidi?

Voor meer informatie over Meet & Greet Heidi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Heidi

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2364 mensen

Specificaties van Meet & Greet Heidi

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Heidi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Heidi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.