Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

Meet & Greet Troetelbeertje Funshine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Welkom bij onze uitgebreide Troetelbeer-familie met de nieuwste toevoeging: Funshine, ook wel bekend als Zonnebeer! Funshine is een vrolijke gele Troetelbeer die gespecialiseerd is in het brengen van plezier en het maken van grappen. Met zijn stralende persoonlijkheid zal hij zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Funshine met zijn verlichte buikje

Een uniek kenmerk van Funshine is zijn verlichte buikje. Zijn buikje kan namelijk licht geven in het donker, wat hem extra speciaal maakt. Of het nu op een evenement, feest of bijeenkomst is, Funshine zal zeker de aandacht trekken, vooral in de avonduren. Zijn oplichtende buikje maakt hem een echte eyecatcher die een magische sfeer creëert.
 
Wilt u uw evenement onvergetelijk maken? Dan is Funshine de perfecte keuze. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en grappige karakter zorgt hij voor een gezellige en vrolijke sfeer. Of het nu gaat om kinderen of volwassenen, Funshine brengt een positieve energie en laat iedereen genieten van een onvergetelijke tijd.

Troetelbeertje met een verlichte buik: een ware sensatie!

Met Funshine als middelpunt van uw evenement bent u verzekerd van een unieke ervaring. Zijn verlichte buikje trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt ook voor een warme gloed die de omgeving verlicht. Of het nu een buitenfeest, een bedrijfsevenement of een kinderfeestje is, Funshine voegt een magisch element toe aan de setting.
 
Geniet van zijn stralende aanwezigheid terwijl hij rondloopt en interactie heeft met de gasten. Funshine kent talloze grappen en zal iedereen vermaken met zijn humor en levendige persoonlijkheid. Kinderen zullen dol zijn op zijn speelse karakter en volwassenen kunnen even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en genieten van een moment vol plezier.

Maak uw evenement compleet met Funshine

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement te optimaliseren en een blijvende indruk achter te laten? Funshine is de perfecte aanvulling! Zijn verlichte buikje, vrolijke aard en vermogen om plezier te brengen, maken hem een onmisbaar onderdeel van elke gelegenheid.
 
Of u nu een verjaardagsfeest, een festival of een bedrijfsbijeenkomst organiseert, Funshine zal de show stelen en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Met zijn charme en levendige persoonlijkheid zal hij jong en oud vermaken en een glimlach op ieders gezicht toveren.
 
Wacht niet langer en voeg Funshine, de stralende Zonnebeer, toe aan uw evenement! Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring. Ontdek zelf waarom Funshine de perfecte keuze is om plezier en vreugde te brengen aan elke gelegenheid.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Troetelbeertje Funshine?

Voor meer informatie over Meet & Greet Troetelbeertje Funshine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1911 mensen

Specificaties van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.