Meet & Greet Bing en Flop

Meet & Greet Bing en Flop Boeken of Inhuren | JB Productions © 2020 ACAMAR FILMS LTD. All Rights Reserved.

Meet & Greet Bing en Flop boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Bing en Flop.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bing Meet & Greets zijn zo'n overweldigend succes gebleken dat we voor Bing een vriendje
over hebben laten komen: Flop. 

Flop is de verzorger van Bing, die hem door zijn peuterleven leidt, hem vermaakt en kalmeert wanneer hij met een probleem wordt geconfronteerd. Hij is een klein wezen met een oranje huid en is letterlijk een knuffelkonijn.

TV Helden Bing en Flop op je evenement

De TV helden uit de serie nu voor je evenement te boeken. De TV serie  volgt een jong konijn genaamd Bing terwijl hij de wereld om hem heen ontdekt. Hij gebruikt kleine dagelijkse gebeurtenissen om te laten zien hoe hij nieuwe manieren leert om met situaties om te gaan met de hulp van zijn verzorger, Flop en zijn vrienden. De centrale zin van het programma is "Dit is een Bing-ding!" wat Flop zingt aan het einde van elke aflevering wanneer Bing met succes een verontrustende taak heeft overwonnen of een nieuwe jeugdervaring heeft gehad.

Bing kan dus vanaf nu met of zonder Flop geboekt worden!!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bing en Flop?

Voor meer informatie over Meet & Greet Bing en Flop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Bing en Flop

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2905 mensen

Specificaties van Meet & Greet Bing en Flop

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: 0 t/m 6 jaar
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bing en Flop

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bing en Flop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.