Meet & Greet Bing en Flop

Meet & Greet Bing en Flop Boeken of Inhuren | JB Productions © 2020 ACAMAR FILMS LTD. All Rights Reserved.

Meet & Greet Bing en Flop boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Bing en Flop.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet Bing en Flop

Bing en Flop zijn niet alleen geliefde personages uit de populaire tv-serie, maar nu ook beschikbaar om jouw evenement te verlevendigen. Flop, de zorgzame verzorger van Bing, begeleidt het jonge konijn door zijn avonturen en biedt troost en begeleiding bij elke uitdaging die Bing tegenkomt. Als een knuffelkonijn met een oranje huid is Flop een schattige metgezel die het hart van elk kind (en volwassene) zal veroveren.

Over de TV Serie

De tv-serie volgt het leven van Bing, een jong konijn, terwijl hij de wereld om hem heen verkent. Elke aflevering staat vol met kleine dagelijkse gebeurtenissen die Bing gebruikt als leermomenten, waarbij hij nieuwe manieren ontdekt om met situaties om te gaan. Met de hulp van Flop en zijn vrienden leert Bing belangrijke lessen over vriendschap, groei en zelfontdekking.

"Dit is een Bing-ding!"

Een kenmerkende zin uit de serie is "Dit is een Bing-ding!", die Flop aan het einde van elke aflevering zingt. Dit symboliseert Bing's succes bij het overwinnen van uitdagingen of het ervaren van nieuwe en opwindende jeugdervaringen. Het is een motiverende en inspirerende boodschap die de kracht van doorzettingsvermogen en positiviteit benadrukt.

Boek Bing en Flop voor Jouw Evenement

Vanaf nu kun je Bing en Flop samen of apart boeken voor jouw speciale gelegenheid. Ontdek de mogelijkheden om deze geliefde tv-helden tot leven te brengen op jouw evenement en creëer onvergetelijke herinneringen voor alle aanwezigen. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bing en Flop?

Voor meer informatie over Meet & Greet Bing en Flop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Bing en Flop

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4058 mensen

Specificaties van Meet & Greet Bing en Flop

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: 0 t/m 6 jaar
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bing en Flop

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bing en Flop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.