Het Living Statues Festival

Het Living Statues Festival boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Living Statues Festival.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens het living statues festival verschijnen 5 living statues op uw gewenste locatie. Levende standbeelden zijn al sinds oudsher een ambachtelijke manier van straattheater.

De volgende 5 living statues zullen hun opwachting maken:

Sherlock Holmes 

Deze wereldberoemde, scherpzinnige speurder staat fier op zijn sokkel. Sherlock zit midden in een onderzoek en is druk opzoek naar antwoorden. Bent u een van de verdachte? Deze zaak zal tot op de bodem worden uitgezocht.

Sherlock Holmes is uitgevoerd als gouden standbeeld met donkere accenten. Met zijn wonderlijke mimiek zal deze speurder zorgen voor een stille ondervraging..

The Magician 

Beroemd in de jaren 30, vereeuwigd in oxiderend koper prijkt de beroemde Magician op zijn sokkel. Kijkend over zijn publiek zal hij proberen nog éénmaal zijn beroemde act te vertonen, maar is zijn talent in al die jaren niet wat vastgeroest…?

Dit komisch levend standbeeld zal uw bezoekers ''betoveren''.

Willem III 

Stadhouder Willem III gaf in 1650 de opdracht om het kasteel in Valkenburg op te blazen. Dit lukte hem deels. Tot op de dag van vandaag is de Kasteelruine te bezoeken in Valkenburg.

De Lakei 

De lakei van de koning zorgt voor orde, netheid en regelmaat. Zijn taak is dan ook te zorgen dat de gasten niks te kort komen en ze er piekfijn uitzien voor hun bezoek aan de koning.
Echter wil soms de lakei wel eens wat onhandig uit de hoek komen... zeker wanneer hij weer staat te zwaaien met zijn dienblad vol kristalwerk.

Het Speeldoosje 

Wanneer men aan de opwindsleutel draait komt het speeldoosje tot leven, magische klanken vullen de lucht en de notenkraker komt tot leven. Alsof een sprookje ontwaakt… De magie blijft wanneer zij een dansje zal maken, maar voor je het weet komt het beeld weer tot stilstand en is het sprookje afgelopen.

Het Speeldoosje is een interactieve act waarbij kinderen zelf de reuze opwindsleutel moeten omdraaien om de notenkraker in beweging te zetten. De act bevat geluidseffecten en muziek.

De living statues spelen in een afwisselend tijdschema om de gehele dag entertainment aan te bieden.

Gewenst kan het living statue festival worden uitgebreid met meer living statues. 

Boeken of een optie plaatsen voor Het Living Statues Festival?

Voor meer informatie over Het Living Statues Festival kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Living Statues Festival

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7767 mensen

Specificaties van Het Living Statues Festival

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,90 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Living Statues Festival

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Living Statues Festival kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.