De Brandnetelheks

De Brandnetelheks boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Brandnetelheks.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De brandnetelheks is een voorstelling speciaal gemaakt voor Kinderboekenweek 2022.

De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal rond het thema Gi-Ga-Groen. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje.

Alles wat met toveren te maken heeft

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Als hij door zijn verzameling heen gaat vindt hij een vreemd  kistje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de brandnetelheks wakker. De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Hulp van oude Tovenaar

Aires weet niet wat hij moet doen, want bomen en planten zijn heel belangrijk op deze aarde. Alleen maar overal brandnetels dat zou verschrikkelijk zijn. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert hij de brandnetelheks tegen te houden.

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

Boeken of een optie plaatsen voor De Brandnetelheks?

Voor meer informatie over De Brandnetelheks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Brandnetelheks

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2568 mensen

Specificaties van De Brandnetelheks

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Brandnetelheks

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Brandnetelheks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.