Springkussen Piraten Disco

Springkussen Piraten Disco boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Springkussen Piraten Disco.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Piraten disco springkussen is een prachtige attractie voor jouw evenement, feest of partij. Het springkussen combineert licht, geluid, dansen en spelen. De kinderen willen direct in dit springkussen, zodra ze deze zien en horen. Ze vermaken zich uitstekend in deze discobol. 

Disco springkussen Piratenstijl

Dit springkussen is werkelijk een lust voor het oog. Compleet gedecoreerd in Piratenstijl met vrolijke tekeningen. Binnen in het Disco springkussen klinkt heerlijke kinderdisco muziek en draaien de discolampen op volle toeren. Hoe cool is het om te springen op de laatste hits voor Kids.

Kinderdisco en springkussen in één

Met het huren van dit springkussen sla je twee vliegen in 1 klap, een mega vet springkussen en een kinderdisco. Bij dit unieke disco springkussen wordt een portable speaker geleverd, wil je jouw eigen muziek in het springkussen laten afspelen? Dat kan via bluetooth, een telefoonplug (3.5 mm) of via een eigen USB stick. Natuurlijk hebben wij ook de laatste hits voor de kinderen bij ons.

Gegevens springkussen Piraten Disco:

  • Afmetingen: L: 5,7 x B: 4,5 x H: 3,8 m
  • Stroom: 1 vrije stroomgroep van 16 Amp. 220 Volt
  • 1 persoon begeleiding (eventueel in thema kostuum)

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Springkussen Piraten Disco?

Voor meer informatie over Springkussen Piraten Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Springkussen Piraten Disco

Deze act is bekeken door 1535 mensen

Specificaties van Springkussen Piraten Disco

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Springkussen Piraten Disco

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Springkussen Piraten Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.