Walters Rariteitenkabinet

Walters Rariteitenkabinet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Walters Rariteitenkabinet.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze straattheater act trekt Walter stad en land door om zijn bijzonder gevonden magische wezens te tonen. Zo heeft hij een potje muggenzifters en getalenteerde zandvlooien... Bewonder zelf zijn eigenaardige collectie.
Walter trekt met zijn opzichtige steekkar en koffers over uw evenement en laat iedere passant verbazen en verwonderen.

Tijdens deze hilarische, interactieve act zal het publiek Walter moeten helpen bij zijn presentaties. Walter lijkt met zijn professionele theaterkostuum en gedetailleerde props zo te zijn weggelopen uit een sprookjesboek.

Walters Rariteiten Kabinet ook inzetbaar op vaste locatie

Walter kan ook in de vorm van verteltheater worden ingezet. In dit geval zal Walter niet mobiel zijn en op een vaste plek staan. Hij zal door een groot Perzisch tapijt met enkele kussens een intieme theatersetting creëren waar hij kinderen van alle leeftijden zal meenemen in zijn bijzondere verhalen. De interactieve shows van Walter zullen +/- 15 minuten duren.  (max. 6 shows binnen 2 uur).

 

Boeken of een optie plaatsen voor Walters Rariteitenkabinet?

Voor meer informatie over Walters Rariteitenkabinet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Walters Rariteitenkabinet

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3555 mensen

Specificaties van Walters Rariteitenkabinet

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Walters Rariteitenkabinet

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Stichting Havenfestival Alblasserdam

  • Door: Freerk Visser
  • Locatie: Alblasserdam
  • Datum:

Geen directe feedback over de kwaliteit van de artiest, maar meer over de algehele zichtbaarheid. Door de drukte viel dit een beetje weg. Maar aardige artiest en deed zeker zijn best.

Waardering:

7,0

Boeking of een optie plaatsen voor Walters Rariteitenkabinet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Walters Rariteitenkabinet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.