Levend Standbeeld – Willem III

Levend Standbeeld – Willem III boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld – Willem III.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stadhouder Willem III gaf in 1650 de opdracht om het kasteel in Valkenburg op te blazen. Dit lukte hem deels. Tot op de dag van vandaag is de Kasteelruine te bezoeken in Valkenburg. Willem III is in te zetten voor diverse evenementen.

Levend Standbeeld met veel historie

Het Levende Standbeeld van Willem III heeft een rijke historie. Vanaf 1689 regeerde hij ook als koning Willem III over Engeland (waartoe ook Wales behoorde) en Ierland. Toevallig was zijn regeringsnummer (III) hetzelfde voor zowel Oranje als Engeland. Hij was ook koning van Schotland, daar stond hij bekend als Willem II. Kortom, hij was koning van het gebied van het huidige VK en de huidige republiek Ierland, of anders gezegd, van de eilanden Groot-Brittannië en Ierland. Hij staat informeel bekend als King Billy in Ierland en Schotland.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld – Willem III?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld – Willem III kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld – Willem III

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2705 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld – Willem III

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld – Willem III

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld – Willem III kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.