Ballonartiest Kunstenaar Frans

Ballonartiest Kunstenaar Frans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonartiest Kunstenaar Frans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ballonartiest/Kunstenaar Frans Neijs is ondertussen geen onbekende meer in Nederland. Deze kunstenaar met ballonnen schopte het tot de finale van het succesvolle televisieprogramma Blow up van RTL4. Na het behalen van de tweede plaats, vult de agenda van deze Ballonartiest zich in rap tempo.

De mooiste balloncreaties van Frans bekend van Blow Up

Frans verbaast iedere keer de gasten met zijn balloncreaties. Het is dan ook niet gek dat hij na een optreden vaak wordt terug gevraagd. Frans treedt veel op een partyschip als vaste Ballonartiest tijdens een brunch cruise.
Deze Ballonkunstenaar is ook uitermate geschikt voor winkelcentrums en evenementen. Natuurlijk maakt Frans ook tijd om met fans op de foto te gaan.

Speciale ballondecoraties

Deze Ballonartiest is ook in te zetten voor bedrijfsfeesten om de mooiste ballondecoraties te maken. Frans het gaat geen uitdaging uit de weg en doet er alles aan om er een feestje van te maken. Wat dacht je van een ballondecoratie tentoonstelling in je winkelcentrum of op je event? Frans maakt allerlei objecten en creëert zo een ballonnen tentoonstelling.

'Blow Up' zet ballonartiesten op de kaart als kunstvorm

Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitterende ballonartiesten in een entertainment-programma, waarbij ze heel Nederland wekelijks wisten te verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken.
In de kleurrijke familieshow ‘Blow Up’ gingen Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel. Onder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé zetten de kandidaten in deze afvalrace elke week alles op alles om het meest originele kunstwerk te realiseren.

De kandidaten bouwen de in korte tijd de meest indrukwekkende en verrassende ballonkunstwerken.
Zo ontwerpen ze volledige onderwaterwerelden waarbij ze hun fantasie volledig de vrije loop lieten gaan, maakte ze originele sculpturen van ballonnen die met een spectaculaire ballonnenregen de studio indalen én visualiseren ze letterlijk een tekenfilmscène waarbij ze de studio omtoveren in één grote bioscoop.

Door deze succesvolle familieshow op RTL 4 zijn ballonartiesten razend populair. 'Blow Up' zet ballonartiesten op de kaart als kunstvorm.

Boeken of een optie plaatsen voor Ballonartiest Kunstenaar Frans?

Voor meer informatie over Ballonartiest Kunstenaar Frans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonartiest Kunstenaar Frans

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3925 mensen

Specificaties van Ballonartiest Kunstenaar Frans

  • Tijdsduur: 4 uur, inclusief pauzes
  • Reiskosten: € 0,29 per km. vanaf Hellevoetsluis (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonartiest Kunstenaar Frans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonartiest Kunstenaar Frans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.