Maxim Forger flirt voor een hit!

14/10/2022

Na het succes van zijn debuutsingle ‘Wie’ heeft Maxim Froger de handen ineengeslagen met Donnie en LA$$A voor zijn nieuwe single ‘Flirt’.

De single is op 13 oktober bij Barry Paf op 100% NL in primeur gegaan en als het aan Maxim ligt gaat hij met de single hoge ogen gooien. “Ik heb deze track met veel plezier met onder andere Donnie en LA$$A gemaakt. Billy Dans was daarbij erg belangrijk. Het waren vooral gewoon vrienden die lol hadden met elkaar en dat er dan zoiets uitkomt, daar zijn we allemaal heel trots op en blij mee.”​

Eerste single Maxim Froger

De start van Maxim Froger zijn carrière is niet onopgemerkt gebleven. Zo scoorde hij met ‘Wie’ namelijk Barry’s Beste bij 100% NL en de Paradeplaat bij Sterren NL. “Het is super spannend om je allereerste single te releasen maar ik ben echt heel erg blij met alle reacties. En dit is nog maar het begin want er komt nog veel meer aan!” ​

In de tekst van het liedje zit de opvallende regel “Mijn moeder zei altijd ga nou je pa niet achterna”, maar als het aan Maxim ligt zullen zijn platen en carrière qua succes dat zeker wél gaan doen! De video van Maxim met daarin deze zin en een rol voor zowel vader René als moeder Natasja ging al viral op TikTok. Dat we de komende tijd nog veel van Maxim gaan horen is zeker.

Televisieprogramma ''Mart op de Piste''

Binnenkort is Maxim onder andere te zien in het televisieprogramma ‘Mart op de Piste’. Daarnaast staat er binnenkort nog een mooi project op de agenda. “Wat dat is zal ik binnenkort bekendmaken!” vertelt Maxim met een lach op zijn gezicht. “Voor nu ligt de focus op ‘Flirt’!” 
 

Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions

 

Boeking of een optie plaatsen voor Maxim Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maxim Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.