Maxim Froger

Maxim Froger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maxim Froger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hij heeft een bekende achternaam, maar duidelijk zijn eigen stijl: met zijn debuutsingle 'Wie' geeft Maxim Froger het startschot voor zijn muzikale carrière. Nu al een veelbelovend begin voor de zanger die nog veel meer ambitieuze plannen heeft. 

Maxim Froger komt met regekrechte hit

Een van de belangrijkste kenmerken van een regelrechte hit is dat je het na één keer horen niet meer uit je hoofd krijgt. Dat is bij 'Wie' zeker het geval. Ook viel de single direct op bij diverse grote radiomakers, zoals 100%NL en Qmusic en werd deze direct Paradeplaat bij Sterren.nl. Ook bij Spotify scoorde hij gelijk meerdere grote playlists, waaronder New Music Friday en Je Moerstaal. Een droomstart, maar toch blijft de zanger bescheiden. “Het was voor mij heel spannend om 'Wie' uit te brengen. Het is tenslotte mijn debuut en daarbij durfde ik nog niet eens te dromen van alles wat er nu al gaande is. Ik geniet er echt enorm van en kijk uit naar alles wat er nog komen gaat.” De single gaat over ‘iemand die jou door en door kent’, legt Maxim uit. “In mijn geval ging het over een liefde, dus je kunt het beschouwen als liefdesliedje. Maar als je goed luistert, kan het ook over een broer, zus, ander familielid of goede vriend(in) gaan. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk mensen aan te spreken met mijn muziek.” 

Maxim Froger werkt niet met grote namen uit de Muziekindustrie

Maxim is trots op het team waarmee hij voor zijn debuutsingle mocht werken. Het team dat onder andere bestaat uit Billy Dans, Project Money en John Dirne zijn niet de eerste de beste in de muziekindustrie. Zij scoorden al eerder hits met o.a. Tino Martin, Bilal Wahib, Kriss Kross Amsterdam, Tiësto, Madonna en nog veel meer. Er is in het diepste geheim gewerkt aan meerdere songs die zullen gaan volgen.

Zijn eerste single is duidelijk pop, met een urban randje. “Het is toegankelijk, blijft hangen, de productie en het liedje vond ik te gek. Ik ben blij met deze keuze en in de lijn van 'Wie' hebben we nog meer liedjes liggen. In het Nederlands, want dat ligt het dichtst bij mijn hart. Ik sluit voor de toekomst niets uit, maar voor nu past dit het beste bij me.”

Muzikale toekomst

Die muzikale toekomst ligt nu voor hem open. Gelukkig maar, want Maxim zit vol ambities. Hij is al zijn hele leven ‘de zoon van’ en grapt dat het tof zou zijn als mensen het ooit hebben over René als ‘de vader van’. “Mijn dromen zijn oneindig: ik wil ooit een Ziggo Dome of zelfs ArenA vullen. Wat dat betreft startte mijn carrière een beetje krom: ik begón ooit op het podium in die ArenA, bij mijn vader en de Toppers. Ik kijk er ontzettend naar uit om heel Nederland kennis te laten maken met mijn muziek en om iedereen met mijn optredens een geweldige avond te bezorgen!''

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Maxim Froger?

Voor meer informatie over Maxim Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maxim Froger

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7585 mensen

Specificaties van Maxim Froger

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Maxim Froger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maxim Froger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.