Sport Discoshow voor Kids

Sport Discoshow voor Kids boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sport Discoshow voor Kids.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Is iedereen er klaar voor? Doe je handen maar omhoog en zwaai van links naar rechts. We gaan beginnen met de warming-up en daarna op volle snelheid door met andere bewegingen op muziek. En niet gevreesd want we doen ook spelletjes tussendoor waarbij je grappige prijsjes kunt winnen, waar je niets aan hebt  (haha).

Interactieve Sport Kinderdisco met zang en spelletjes

De Sport-Discoshow is geschikt voor kids van 3 – 12 jaar en uiteraard hoeven papa’s, mama’s, opa’s en oma’s niet toe te kijken maar mogen ze ook actief meedoen. Een uur lang interactieve show met spelletjes, prijsjes, dansjes & live zang.

Bomvol super leuke nummers om mee te zingen of op te dansen, van dansmoves weten ze er bij de Sport Discoshow genoeg, en natuurlijk kunnen er ook jumping jacks verwacht worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Sport Discoshow voor Kids?

Voor meer informatie over Sport Discoshow voor Kids kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sport Discoshow voor Kids

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3351 mensen

Specificaties van Sport Discoshow voor Kids

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Sport Discoshow voor Kids

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sport Discoshow voor Kids kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.