Ring Gooien Black Friday

Ring Gooien Black Friday boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ring Gooien Black Friday.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ring gooien is een uitdagend behendigheidsspel voor jong en oud. De bedoeling bij dit spel is om de ringen vanaf een afstand over de gouden tasjes te gooien. Met de mobiele Ring Gooi attractie rijden ze door het hele winkelcentrum of kris kras over jouw Black Friday evenement.

Ring Gooien is bekend als succesvol Oud Hollands spel

Bij deze luxe Black Friday editie werp je de dobbelsteen en gooi je het aantal ringen dat de dobbelsteen aangeeft. Heb je 1 tasje voorzien van een ring.... kijk snel in het tasje! Dit is je prijs! Heb je meerdere tasjes voorzien van een ring... kies je zelf welk van deze tasjes je blij maakt! Hoe groter de afstand, hoe moeilijker het spel.

Laat de spanning stijgen en kies voor dit succesvolle Oud Hollandse spel in een stijlvol, modern jasje. Door de bijpassende muziek hoor je de mobiele attractie aankomen en word je verleidt mee te spelen door onze enthousiaste spelbegeleiders.

Ring Gooien Black Friday met je eigen promotie cadeaus

Ring Gooien Black Friday is in te zetten als unieke win attractie met eigen cadeaus ter promotie van vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een beurs waar je bezoekers op een ludieke manier giveaways wil geven. Kortingsbonnen te besteden bij de winkels in jouw winkelcentrum.

Ring Gooien is inclusief:

  • 2 Spelbegeleiders
  • Mobiele Ring Gooi attractie
  • Bijpassende muziek

Ring Gooien Black Friday is exclusief cadeaus

Boeken of een optie plaatsen voor Ring Gooien Black Friday?

Voor meer informatie over Ring Gooien Black Friday kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ring Gooien Black Friday

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Black Friday om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2201 mensen

Specificaties van Ring Gooien Black Friday

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief 50 km vanaf Heinenoord v.v, hierna € 0,50 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ring Gooien Black Friday

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ring Gooien Black Friday kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.