Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling

Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een positief en fantasievol verhaal waarin kinderen het heft in handen nemen om het sprookjesbos te redden.

Stel je nu eens voor dat je door de hele wereld trekt, met een rugzak en een tentje en dat je allemaal avonturen in de natuur beleeft! Dat doet de stoere ontdekkingsreiziger Frank. De laatste tijd komt hij in zijn bos zoveel troep tegen en dat maakt hem verdrietig.

kinderboekenvoorstelling met Tovenares Carlijn en ontdekkingsreiziger Frank

Op een dag ontvangt Frank een geheimzinnig bericht. Tovenares Carlijn vraagt de dappere ontdekkingsreiziger haar mee te helpen om haar sprookjesbos weer leefbaar te maken. Met hulp van de kinderen moet Frank op tijd èn op magische wijze drie opdrachten te vervullen. En dan? Blijven de sprookjes in het Grote Groene Bos bestaan? En wat is de rol van het publiek daarbij? Kom en speel mee!

Bibliotheek Voorschoten beleefde magische middag met Kinderboekenweekvoorstelling 

Wat een magische middag hebben we beleefd met Carlijn. Met mooie decorstukken en attributen creëert Carlijn een fantastische wereld waarin ze haar publiek meeneemt. De toeschouwers werden actief betrokken bij de voorstelling. Door kleine aanwijzingen werden kinderen zelf onderdeel van het verhaal en beleefde het publiek met Carlijn een bijzonder avontuur. Kinderen en (groot)ouders kwamen nog weken daarna vertellen hoe leuk het was!

Hanneke de Waal (jeugdbibliothecaris Voorschoten)

Boeken of een optie plaatsen voor Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling?

Voor meer informatie over Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4157 mensen

Specificaties van Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling

  • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100/150 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Voorschoten (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Grote Groene Bos is in gevaar - Kindervoorstelling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.