Flint en Stone

Flint en Stone boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flint en Stone.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit pre-hysterische stel komt de boel verstieren op een heel “bizon”dere wijze! Grommend uit hun gemetselde grotje gekropen, is dit beestachtig paar een bonte verschijning en uiterst herkenbaar!

Primitieve praatjes op je evenement

Met hun primitieve praatjes en charmant directe manier van communiceren, komen ze maar al te graag langs zodat u ze in het wild kunt aanschouwen. Zij komen bijvoorbeeld graag naar uw evenement, festival of een andere reden tot gezelligheid om de regels een tikje aan hun bonte sandalen te lappen en u kennis te doen maken met hun stuitende instinctieve fratsen en stenen tijdperk manieren.

Auto aangedreven door vakkundig voetenwerk

Geheel voorzien van een eigen auto – aangedreven door vakkundig voetenwerk – komen zij zonder uitlaatgassen uw gasten verrassen met hun grappen en ongekamde haren. Die uw buik weer vol en uw lach minder hol en helemaal doen klinken!

Boeken of een optie plaatsen voor Flint en Stone?

Voor meer informatie over Flint en Stone kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flint en Stone

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2180 mensen

Specificaties van Flint en Stone

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Flint en Stone

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flint en Stone kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.