De Zingende Zeemeermin

De Zingende Zeemeermin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zingende Zeemeermin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dompel je onder in de betoverende melodieën van De Zingende Zeemeermin, een schitterende verschijning die als Atlantis op rolletjes aan u voorbij zoeft. Deze majestueuze zeemeermin is opgestegen uit de diepten van het water, op zoek naar werelds geluk. Op haar elektrisch aangedreven troon, voorzien van een meeslepende geluidsinstallatie, beweegt zij zich vloeiend en elegant door het publiek.

Elektrisch aangedreven troonTroon voorzien van geluid

De Elektrisch aangedreven troon, uitgerust met een geavanceerd geluidssysteem, voegt een technologisch aspect toe aan deze sprookjesachtige act. Laat je meevoeren door de heldere klanken die de Zingende Zeemeermin produceert, en waan je voor even in een magische onderwaterwereld waar de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt.

Deze unieke belevenis combineert elegantie, technologie en muzikaliteit om een onvergetelijke ervaring te creëren. De Zingende Zeemeermin op haar elektrisch aangedreven troon is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een auditieve betovering die het publiek in verrukking brengt.

De zingende zeemeermin heeft de mooiste melodieen

Laat Atlantis op rolletjes uw evenement verheffen met de charmante aanwezigheid van De Zingende Zeemeermin. Boek nu en laat je publiek betoveren door deze bijzondere mix van muziek, beweging en magie, en creëer herinneringen die als golven van geluk nog lang zullen nagalmen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Zingende Zeemeermin?

Voor meer informatie over De Zingende Zeemeermin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zingende Zeemeermin

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2652 mensen

Specificaties van De Zingende Zeemeermin

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende Zeemeermin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Zeemeermin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.