Regina Della Musica

Regina Della Musica boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Regina Della Musica.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In het straatbeeld valt een indrukwekkend duo op. Hun voertuig is versierd op een manier die alleen in de verste toekomst misschien zou kunnen worden gerealiseerd. Maar daar blijft het niet bij. Waar deze twee verschijnen, vult de omgeving zich met prachtige muziek. Het is werkelijk een lust voor het oog en het oor. Het voertuig waar zij zich mee verplaatsen is bijzonder te noemen. Het is namelijk uitgerust in de zogenaamde Steampunk stijl. Overal waar je kijkt zie je tandwielen en metalen platen. Zelfs kraaien hebben er een plekje op gevonden en zorgen voor een extra dimensie aan dit bijzondere vervoersmiddel.

Byzonder voertuig met zingende koningin

Maar de grootste blikvanger van dit duo is de zingende Koningin. Zodra zij begint te zingen, raakt het publiek in vervoering. Haar stemgeluid is als een warme deken op een koude winterdag. Het lijkt wel alsof ze rechtstreeks uit een sprookje komt.

De Koningin wordt echter niet alleen gedragen door haar zangtalent. Ze wordt te allen tijde beschermd door haar partner. Hij is een trotse man, die zijn verantwoordelijkheid neemt om zijn metgezel veilig van A naar B te brengen. Vanuit zijn hoge positie heeft hij een goed overzicht over de omgeving en kan hij potentiële gevaren op tijd signaleren.

Maak er een hele parade van met extra steltlopers

Al met al is dit duo een ware sensatie voor het straatbeeld. Hun Steampunk voertuig met de vele kraaien is al indrukwekkend op zichzelf, maar met de zingende Koningin en haar beschermer wordt het tot een betoverend schouwspel dat ieders hart verovert.

Eventueel kan de act begeleid worden door drie metershoge steltenlopers.

Boeken of een optie plaatsen voor Regina Della Musica?

Voor meer informatie over Regina Della Musica kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Regina Della Musica

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2948 mensen

Specificaties van Regina Della Musica

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Regina Della Musica

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Regina Della Musica kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.