M&M Band

M&M Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van M&M Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De M&M band is één van de meest geboekte cover/begeleidingsbands van Nederland. Drummer Micky Fisser en percussionist Marvin Smith hadden in 2013 het idee om een jonge, frisse begeleidingsband te beginnen met hun te gekke vaste club aan muzikanten.

De begeleidingsband van vele bekende artiesten

Inmiddels is de band geen onbekende meer in het entertainmentcircuit en worden zij veel gevraagd voor evenementen/bedrijfsfeesten. Ook mochten zij als huisband van het TV Programma ‘’Nederland Muziekland op SBS6’’ alle artiesten begeleiden. De M&M band heeft al veel artiesten mogen begeleiden: o.a. André Hazes, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Jan Smit, Yves Berendse, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en nog veel meer!

Boeken of een optie plaatsen voor M&M Band?

Voor meer informatie over M&M Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor M&M Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7198 mensen

Specificaties van M&M Band

Boeking of een optie plaatsen voor M&M Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van M&M Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.