Concerten Groots met een zachte 'G' dit jaar in AHOY Rotterdam

10/05/2021

Door de aanhoudende Corona pandemie kunnen de shows die Guus Meeuwis deze zomer in het Philips Stadion te Eindhoven zou geven, geen doorgang vinden. De shows zijn daardoor eenmalig verplaatst naar de maand November en vinden dan plaats in AHOY Rotterdam. Het weer is tegen die tijd niet geschikt meer voor openluchtconcerten en moesten daarom naar een indoor locatie verplaatst worden.

Guus Meeuwis legt uit over de verplaatsing van de Groots met een zachte 'G' 

Het heeft even geduurd voor we duidelijkheid hadden, maar helaas is er in juni wederom geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk.

En toch hebben we heel leuk nieuws!

We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

“Er is volgend jaar gewoon weer een Groots met een zachte G in Eindhoven, maar zolang wil ik jullie niet laten wachten. Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje als ik.” aldus Guus.

Boeking of een optie plaatsen voor Guus Meeuwis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Guus Meeuwis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.