Guus wenst jou een vrolijk kerstfeest!

12/12/2018

En doet dit hij door zijn nieuwste kerst single te releasen! Je hebt 'm misschien al voorbij horen komen: Vrolijk Kerstfeest Allemaal is sinds vorige week uit. "Iedere liedjesschrijver heeft één wens en dat is een te gek kerstliedje schrijven”, aldus Guus. Guus schreef de tekst samen met Leo Alkemade en het nummer beschrijft hoe Kerstmis een moment is om eens stil te staan bij alles wat je hebt. 

Bekijk hieronder alvast ‘Vrolijk Kerstfeest Allemaal’ en kom helemaal in de kerststemming!

(Nieuw) Kookboek: Het jaar van Guus en Dick

Met dit tweede kookboek van hobbykok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd geniet je een jaar lang van de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar. In dit kookboek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades. 

GROOTS voor iedereen

In juni staat Guus weer met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit jaar heeft hij een wel héél bijzonder concert aan de reeks toegevoegd. Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni 2019 een Groots met een Zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Het is het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland. Binnen no-time waren alle kaarten uitverkocht! Voor de reguliere Groots met een zachte G-concerten op 14, 15 en 16 juni zijn nog wel kaarten beschikbaar. Mis het niet! 

Boeking of een optie plaatsen voor Guus Meeuwis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Guus Meeuwis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.