Da’s Kicken! Met de Buurman!

Da’s Kicken! Met de Buurman! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Da’s Kicken! Met de Buurman!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze twee zuiderlingen hebben elkaar leren kennen in de feesttent en weten elk publieksoort te raken en brengen jong en oud dicht bij elkaar.

DJ Kicken en Buurman maken er een feest van

Je kent ze wel, DJ Kicken van de zero hit de hit Ain’t no party (like an alcoholic Party), Happy together en populairste party DJ van 2019 en Feest met de Buurman van de bekende voorprogramma’s van Snollebollekes, Tino Martin & Wolter Kroes! Deze twee bundelen hun confetti en zijn voorzien van de beste feestknallers, meezingers, frisse stemmen, live performance en natuurlijk een dosis vol met interactie met het publiek. Want zeg nu eerlijk, wie is er nu beter? De jongens of de meiden?

Feest DJ's toveren je event om tot dampende feesttent

Niks is te gek voor deze twee feest DJ’s om je event tot een dampende feesttent om te toveren en dat in een high-energy avondvullende show! Tijdens deze show kun je rekenen op live performance, confetti, opblaasitems en heel veel interactie! Bedrijfsfeest, bruiloft of tentfeest?

Boek Da’s Kicken! Met de Buurman! bij artiestenbureau JB Productions, want dan is het pas echt feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Da’s Kicken! Met de Buurman!?

Voor meer informatie over Da’s Kicken! Met de Buurman! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Da’s Kicken! Met de Buurman!

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3119 mensen

Specificaties van Da’s Kicken! Met de Buurman!

Boeking of een optie plaatsen voor Da’s Kicken! Met de Buurman!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Da’s Kicken! Met de Buurman! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.