OBZ

OBZ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van OBZ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

OBZ kent u natuurlijk van de megahit “Ik ben kachel”.  De vriendengroep uit het dorp Oudebildtzijl (u weet nu ook waar de afkorting voor staat)  werd in korte tijd megapopulair.

Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden er voor dat OBZ een begrip werd. Natuurlijk ook airplay op 538 en RADIONL.

Dylan van OBZ geen onbekende in de muziekindustrie

De act bestaat uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. Dylan is niet alleen de producer van OBZ, hij produceerde ook nummers van o.a De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers en Wilbert Pigmans.

Ik ben Kachel uitgeroepen tot foute Anthem van 2022

De track “Ik ben Kachel” is door Q Music uitgeroepen tot het Foute Anthem van 2022. Derhalve zijn de heren van OBZ op 24 en 25 juni ook toegevoegd aan de line up van de Foute Party in de Brabant Hallen.

De track heeft inmiddels meer dan 6,5 miljoen streams op Spotify en kwam in de week van 20 juni als hoogste nieuwe binnenkomer binnen in de top 40.

In juni verscheen de nieuwe track van OBZ: “Katjelam”.

De liveshow bestaat natuurlijk uit hun eigen nummers in combinatie met een aantal bestaande hits die in de OBZ stijl (moombaprésski) worden gebracht.

OBZ boek je eenvoudig bij Artiestenbureau JB Productions.

Boeken of een optie plaatsen voor OBZ?

Voor meer informatie over OBZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor OBZ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5907 mensen

Specificaties van OBZ

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor OBZ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van OBZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.