Flemming brengt debuutalbum 'FLEEMING' uit

11/11/2022

Na een jaar vol hoogtepunten en vier hits, heeft Flemming afgelopen vrijdag zijn debuutalbum ‘FLEMMING’ uitgebracht. Het album bestaat uit 11 nummers waarop de zanger zijn veelzijdigheid laat horen. De liedjes worden visueel bijgestaan door een reeks videoclips. Sinds afgelopen vrijdag verschijnt er elke vrijdag een nieuwe clip op zijn YouTube kanaal.

Debuutalbum 'FLEMMING' uitgebracht

De naamkeuze van het album was snel gemaakt, omdat FLEMMING de luisteraars kennis wil laten maken met hem als persoon en artiest. “Mijn Nederlandstalige carrière begon pas een jaar geleden wat relatief nog heel kort is. Ik denk dat mensen mij echt nog moeten leren kennen en ik hoop dat mijn album hier een beetje aan kan bijdragen.
 
De afgelopen jaren heb ik zoveel verschillende soorten muziek geschreven en gemaakt. Ik vond het dan ook moeilijk om te kiezen welke nummers ik op dit album wilde hebben. De songs die ik nu heb gekozen staan voor de muziek die ik vet vind en wil uitdragen. Dit is FLEMMING”, aldus Flemming.


Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions

Boeking of een optie plaatsen voor Flemming

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flemming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.