Flemming

Flemming boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flemming.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

FLEMMING brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Tot zijn grote verrassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolger ‘Zij Wil Mij’ is onmiskenbaar catchy en vrolijk. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2022.

Flemming is vernoemd naar de zanger van Queen

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, o.a. als songwriter en zanger in verscheidene bands. In 2019 releaset de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. Nu maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

Flemming is te boeken in verschillende settings

Naast boekingen met volledige live band is Flemming ook met tape te boeken, ondersteund door een DJ. Naast zijn eigen hits speelt hij ook diverse herkenbare covers. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Flemming?

Voor meer informatie over Flemming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flemming

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35089 mensen

Specificaties van Flemming

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Flemming

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flemming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.