Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met deze voorstelling worden de leerlingen op een grappige en magische manier betrokken bij de Kinderboekenweek van 2022 (Gi-ga-groen). Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.

Kindershow met magische Boswachter

Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Hij gaat openen op een feestelijke manier. Dit gaat alleen niet helemaal volgens plan, maar gelukkig komt het toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt.

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos?

Voor meer informatie over Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3167 mensen

Specificaties van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf Etten-Leur (v.v.), hierna 0,29 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.