Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch

Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is bedtijd voor Jeffrey, maar eigenlijk wil hij helemaal nog niet slapen. Naast zijn bed staat namelijk een kast vol met boeken en hij is aan het lezen van één van deze boeken die erg spannend is. Het gaat over o.a. een circusdirecteur, dierendokter en politie. Ze beleven samen de spannendste avonturen en maken grappige en magische momenten mee.

Kindervoorstelling over Lezen

Jeffrey gaat stiekem verder in zijn boek lezen. Er gebeurd alleen telkens iets vreemds. Als hij een stukje heeft gelezen wordt hij zelf het personage van het boek. Hij is dan zelf bijvoorbeeld de circusdirecteur uit het boek en beleeft het verhaal dan in het echt.
Deze goochelvoorstelling is interactief, grappig en magisch. Met als rode draad “(voor)lezen”. Jeffrey wil meegeven dat lezen heel magisch kan zijn. Je bent dan even in een andere wereld.

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch?

Voor meer informatie over Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2453 mensen

Specificaties van Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf Etten-Leur (v.v.), hierna 0,29 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jeffrey - Lezen is Magisch kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.