The Cala Swing Project

The Cala Swing Project boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Cala Swing Project.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Cala Swing Project bestaat uit een collectief van zanger Raoul en een aantal zangeressen die rouleren. Samen optreden en de sfeer maken is het leukst wat er is!

Heldere samenzang, interactie, internationaal, sfeer, pop, soul, disco en Latin American

Van ingevlogen worden voor een Chinese bruiloft in New York, naar optredens in het stadhuis van Pisa of op het strand van Mallorca. Nederland is natuurlijk de thuisbasis. Daar zongen we op fantastische events. The Cala Swing Project is te boeken voor twee programma's.

'Weddingplan' voor mooie klanken tijdens je bruiloft - 'Swing Night' om te swingen op muziek van toen en nu


Het "Weddingplan"

Uitermate geschikt voor uw (bruiloft)feest, ceremonie, opening of borrel. Het optreden bestaat uit een divers repertoire van duetten en verschillende solo’s. Pop, disco, jazz en soul tot Latijns Amerikaans en Italiaans. Door onze achtergrond en ervaring zijn we allround. Op de avond zelf wordt er gekeken wat de avond ‘nodig heeft’. Van ballads, naar een eerste dans tot aan het feest.

"Swing Night"

Tijdens de Swing Night dompel je je onder in de swingmuziek van de jaren '20 tot en met '60. Van the roaring twenties, tot de swing van crooners als Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. De sound van toen nemen we met nieuwe nummers in een retro jasje mee naar de tijd van nu. Met songs van bijvoorbeeld Amy Winehouse, Caro Emerald en Postmodern Jukebox.

Boeken of een optie plaatsen voor The Cala Swing Project?

Voor meer informatie over The Cala Swing Project kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Cala Swing Project

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bruiloftbands - Bruiloft Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2444 mensen

Specificaties van The Cala Swing Project

  • Tijdsduur: 3 x 30 minuten, 4 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Cala Swing Project

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Cala Swing Project kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.