Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trijntje Oosterhuis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al een kwart eeuw is Trijntje Oosterhuis een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Trijntje’s carrière begint wanneer ze met Candy Dulfer op internationale podia optreedt, waarna ze met de hit-formatie Total Touch samen met haar broer Tjeerd doorbreekt met hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch me There’.

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot één van de beste zangeressen van Nederland

Bij de opening van de Amsterdam ArenA zijn miljoenen mensen onder de indruk wanneer zij op grootse wijze ‘De Zee’ zingt. Kort daarna scoort ze met Marco Borsato een grote hit met ‘Wereld Zonder Jou’ en verzorgt zij met Total Touch het voorprogramma van Michael Jackson. Optredens met internationale grootheden als Queen, Lionel Richie, Burt Bacharach, Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Toots Thielemans, Al Jarreau en vele anderen volgen. Samen met Burt Bacharach en het Metropole Orkest maakte ze twee albums voor het fameuze Blue Note label. Trijntje’s veelzijdigheid komt ook naar voren in TV programma’s als The Voice, It Takes Two en onlangs in De Beste Zangers van Nederland, waarin ze week na week weet te verbazen en te ontroeren met haar stem.

Een nieuw album van Trijntje Oosterhuis is onderweg

Begin volgend jaar zal er een nieuw album verschijnen met nieuwe Nederlandstalige liedjes die Trijntje samen met bevriende collega-zangers en muzikanten als Paskal Jakobsen, Alain Clark, John Ewbank en Diggy Dex heeft geschreven. Afgelopen november stond Trijntje in een uitverkocht Koninklijk Carré om de 85ste verjaardag van haar vader, Huub Oosterhuis, te vieren. Onder de titel “Ken Je Mij” bracht ze een eerbetoon aan het werk van haar vader. Een bevestiging van de ongekende veelzijdigheid van de zangeres. Op 30 maart 2019 viert ze haar 25-jarig jubileum in de Ziggodome. Samen met het Metropole Orkest speelt ze nummers uit haar hele ouvre.
 
Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Boeken of een optie plaatsen voor Trijntje Oosterhuis?

Voor meer informatie over Trijntje Oosterhuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trijntje Oosterhuis

Deze act is bekeken door 40020 mensen

Specificaties van Trijntje Oosterhuis

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland