Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis inhuren of boeken? | JB Productions Carin Verbruggen

Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trijntje Oosterhuis.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland.

In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

In 2015 vertegenwoordigde Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Momenteel ligt de focus op haar nieuwe album en bereidt Trijntje zich voor op een uitgebreide clubtour in het najaar. Daarnaast zal ze in februari 2017 te zien zijn in de 4e editie van ‘Ladies of Soul’: de succesvolle reeks concerten in de Ziggo Dome samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Boeking of een optie plaatsen voor Trijntje Oosterhuis?

Voor meer informatie over Trijntje Oosterhuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trijntje Oosterhuis

Deze act is bekeken door 14234 mensen

Specificaties van Trijntje Oosterhuis

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 40 minuten, 1 x 60 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland