Volkszanger Toon Schut

Volkszanger Toon Schut boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Volkszanger Toon Schut.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Toon Schut (Antonius Cornelis Schut) is geboren in Dordrecht. Hij begon met playbackshows waarin Toon vele fans met zich mee nam, dit pakte goed uit en Toon begon zelf met zingen. Toon zijn naam is al bekend geworden in vele kroegen en café’s, waar iedereen nog steeds enthousiast is na een optreden van Toon. Naast zingen heeft Toon in musicals gespeeld zoals: Sister Act, Grease en Beauty and the Beast. Toon studeert aan de musicalopleiding: Frank Sanders Akademie in Amsterdam.

Zanger Toon Schut is een echte feestmaker

’’Het is echt een feest als Toon is geweest’. Met zijn uitgebreide repertoire weet Toon ook uw feest onvergetelijk te maken. Met nummers van André Hazes, Tino Martin en vele andere feestnummers. Toon is voor breed publiek en weet er voor iedereen, van jong tot oud, een geweldig feest van te maken. 

Boeken of een optie plaatsen voor Volkszanger Toon Schut?

Voor meer informatie over Volkszanger Toon Schut kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Volkszanger Toon Schut

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14279 mensen

Specificaties van Volkszanger Toon Schut

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Dordrecht, daarna € 0,45 ct per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Volkszanger Toon Schut

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Piet Staat

  • Door: Piet Staat
  • Locatie: Dordrecht
  • Datum:

Sfeermaker.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Volkszanger Toon Schut

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Volkszanger Toon Schut kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.