Volkszanger Toon Schut

Volkszanger Toon Schut boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Volkszanger Toon Schut.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek het Muzikale Pad van Toon Schut

Toon Schut, geboren en getogen in het sfeervolle Dordrecht, heeft een opmerkelijke reis in de muziekwereld doorgemaakt. Zijn artistieke reis begon met sprankelende playbackshows die al snel vele fans meevoerden in zijn enthousiasme. Dit leidde tot de ontwikkeling van Toon als zanger, een talent dat hij aanscherpte met zanglessen van gerenommeerde professionals zoals Wiesje Westerlaken en Willemijn de Bruijn.

Van Kroegen tot Evenementen: Toon's Muzikale Toverij

Toon's naam is een begrip geworden in talloze kroegen en cafés, waar het publiek nog steeds in vervoering raakt na een optreden van deze charismatische volkszanger. Zijn muzikale avontuur nam hem mee naar de Frank Sanders Akademie in Amsterdam, waar hij een jaar lang de musicalopleiding volgde. Vastbesloten om zijn droom als volkszanger te verwezenlijken, treedt Toon op bij diverse evenementen en toert hij met zijn geluidsteam door Nederland en het zonnige Spanje, waar hij in Torremolinos al menig publiek heeft betoverd.

Toon Schut: Adviseur van Sinterklaas en Videoclip Sensatie

Naast zijn muzikale carrière heeft Toon ook de eer om als adviseur van Sinterklaas te dienen, en zijn veelzijdigheid straalt ook door in verschillende videoclips waarin hij te bewonderen is.

Laat je Betoveren door Toon's Hits

Op 16 juni 2023 betrad Toon de muziekscene met zijn single 'Mona Lisa', gevolgd door het zomerse nummer 'Deze Zomer'. Na een aantal herzieningen heeft Toon samen met producer Quincy Wilson en tekstschrijver Raymon Hermans het betoverende nummer 'Gabriella' uitgebracht op 1 november. Dit meeslepende nummer is nu te beluisteren op alle muziekplatformen.

Boek Toon Schut voor een Onvergetelijk Optreden!

Wil je de magie van Toon Schut live ervaren op jouw evenement? Vraag nu een offerte aan en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijk muzikaal spektakel!

Boeken of een optie plaatsen voor Volkszanger Toon Schut?

Voor meer informatie over Volkszanger Toon Schut kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Volkszanger Toon Schut

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18780 mensen

Specificaties van Volkszanger Toon Schut

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Dordrecht, daarna € 0,45 ct per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Volkszanger Toon Schut

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Piet Staat

  • Door: Piet Staat
  • Locatie: Dordrecht
  • Datum:

Sfeermaker.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Volkszanger Toon Schut

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Volkszanger Toon Schut kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.