The Blue Art Flower Family

The Blue Art Flower Family boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Blue Art Flower Family.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

'The Blue Art Flower Family' wil de plekken waar ze komen kleurrijker achterlaten, maar waar moeten ze met die reuzenbloembol heen? Hun motto; veel liefde geven en de groei en bloei zijn verbluffend! En dat liefde geven echt werkt bewijzen de exemplaren wel die tot reusachtige tulpen zijn uitgegroeid.

Een bijzonder stel in Delftsblauwe porseleinen klederdracht 2.0

De kleinste telg is net uit de knop en gaat in z’n plantenbak/annex reiswieg al mee naar ieder evenement. Een bijzonder stel in (Delfts-) blauwe porseleinen klederdracht 2.0 dat op pad is met hun kleurrijke kroost van mini- tot XXL formaat!!

Niet-gesproken, mobiele act in blauw wit succesvol in het winkelcentrum

‘The Blue Art Flower Family’ is een niet-gesproken, steeds op één plek uitgevoerde performance act met tal van subtiele gimmicks, ondersteund door theatrale muziek. De zich regelmatig verplaatsende blauw wit porseleinen act is geschikt voor festivals, beurzen, evenementen met als thema ‘bloemen’ ( bloemencorso’s etc.), winkelgebieden, toeristische doeleinden en meer.

 

The Blue Art Flower Family is beeldend, surrealistisch, poëtisch en vermakelijk tegelijk!

Boeken of een optie plaatsen voor The Blue Art Flower Family?

Voor meer informatie over The Blue Art Flower Family kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Blue Art Flower Family

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3091 mensen

Specificaties van The Blue Art Flower Family

  • Tijdsduur: 3,5 uur inclusief pauzes, 4 uur, inclusief pauzes
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor The Blue Art Flower Family

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Alliander

  • Door: Ellen van Hattem
  • Locatie: Leeuwarden
  • Datum:

Weten de juiste sfeer te creëren, sluiten goed aan op onze vraag, denken mee in de voorbereidingen, houden zich aan afspraken, zijn vriendelijk.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor The Blue Art Flower Family

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Blue Art Flower Family kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.