De Trompetpiet

De Trompetpiet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Trompetpiet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Retteketetteketet! Deze Trompet Piet zorgt voor een muzikaal feest op jouw Sinterklaasfeest!

Op zoek naar een unieke en opwindende toevoeging aan je Sinterklaasviering? Deze Trompet Piet is dé Piet die zorgt voor een muzikale sensatie en een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.
Met zijn vrolijke deuntjes en mooie trompetspel brengt deze Piet een extra dosis energie en enthousiasme naar jouw feest. Deze Trompet Piet brengt op elk evenement een feestelijke sfeer.Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, op school of in een winkelcentrum.

De klanken van de trompet schallen door de zaal en trekken de aandacht van jonge oren en nieuwsgierige blikken. Trompet Piet is niet alleen een muzikant, maar ook een entertainer die interactie zoekt met het publiek. Hij daagt iedereen uit om mee te zingen, dansen en natuurlijk genieten van de muziek.

Maak uw Sinterklaasfeest compleet met dit muzikaal Trompet spektakel van deze Piet. Voeg een vleugje ritme en melodie toe aan uw evenement en creëer herinneringen die lang zullen blijven bestaan. De Trompet Piet is ook ideaal als voorprogramma tijdens jullie sinterklaasfeest.

Kies voor de betoverende klant van de Trompet Piet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat het muzikale feest beginnen!

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Trompetpiet?

Voor meer informatie over De Trompetpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Trompetpiet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2527 mensen

Specificaties van De Trompetpiet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Trompetpiet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Trompetpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.