AMMAR, JOHN WEST & BILLY DANS Verenigen zich voor Explosieve Feesthit 'Koning Van De Nacht

20/08/2023

Een niet te missen muzikale combinatie! AMMAR, JOHN WEST en BILLY DANS bundelen hun krachten in de aanstekelijke feesthit 'Koning Van De Nacht'. Ontdek deze samenwerking van diverse muzikale talenten en laat je meevoeren in een koninklijke feeststemming. Luister nu naar de nieuwe single!

Absolute Feesthit: 'Koning Van De Nacht'

Wat een combinatie! Gooi AMMAR, een Turk uit Deventer, JOHN WEST, een op en top Hagenees en BILLY DANS, een gesjeesde Jordanees samen in de studio, goed schudden en je hebt het recept voor de potentiële feesthit van het jaar. Vandaag de release van “Koning Van De Nacht’, een nummer dat garant staat voor een Koninklijke feeststemming.

Sterke Samenwerking

Drie totaal verschillende artiesten met allemaal een eigen doelgroep slaan de handen ineen. Samen goed voor heel veel succes, miljoenen streams en heel veel optredens in het land. De garantie voor een klapper zou je zeggen. ‘Koning Van De Nacht’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen. Vanaf volgende week zal ook een videoclip op YouTube te zien zijn. Vanavond tevens te zien in het ‘Muziekfeest op het Plein’ bij de AVRO/TROS.

Individuele Successen

Afzonderlijk rijgen de mannen de successen aan elkaar. Ammar scoorde megahits met ‘De Laatste’ (ruim 11 miljoen streams), en ‘Turk Uit de Kroeg’ (ruim 6.5 miljoen streams), John West is al jaren een van de meest gestreamde Nederlandse volksartiesten met hits als ‘Jouw Blik’ (ruim 29 miljoen streams) en Lekker Ding (ruim 24 miljoen streams). Rapper hiphopper Billy Dans is net als Ammar, de nieuwe generatie, meest succesvolle componist van het moment voor vele artiesten en met eigen hits als ‘Beach Vibe’ (ruim 11 miljoen streams) en ‘Ontspanje’ (7 miljoen streams) erg populair bij de jonge generatie.

Unieke Samenwerking

Nu een unieke samenwerking die ongetwijfeld voor een verrassing gaat zorgen! Beluister de nieuwe single 'Koning Van De Nacht' op alle streamingsdiensten.

Boeking of een optie plaatsen voor Ammar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ammar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.