Ammar komt met nieuwe single Geef toch mijn leven terug aan mij

25/01/2023

Na het succes van ´De Laatste´ samen met Snelle en ´Turk Uit De Kroeg´, brengt Ammar vandaag zijn nieuwe single uit. ‘Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij’ is een krachtig levenslied, waarmee de zanger na zijn uptempo kroeghits het publiek recht in het hart zal weten te raken. In het nummer laat Ammar horen wat voor een pakkende stem hij in huis heeft en hoe hij emotioneel ‘weet te raken’. Iets wat niet veel artiesten is gegeven.

Mooie start voor Ammar voor het nieuwe jaar

Een fantastisch begin van het nieuwe jaar! Het jaar 2022 was al een jaar om van te dromen. Hoe verzin je een start van je carrière met gastoptredens bij alle festivals met Snelle, twee hitsingles, in je eerste half jaar ruim 50 boekingen en je jaar afsluiten met gastoptredens bij Toppers in Concert in een driemaal uitverkochte Johan Cruijff ArenA. ‘Geef Toch Mijn Leven Terug Aan Mij’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.

Emile Hartkamp weet zanger aan het huilen te krijgen

Ammar is trots op zijn nieuwe single: “Een pareltje met een leuk verhaal! Ik kon kiezen tussen twee liedjes en deze single had toch een ander plekkie in mijn hart. Ik heb het nummer huilend ingezongen bij Emile Hartkamp en op een gegeven moment begon hij ook te huilen. Ik heb al mijn emoties erin gestopt en dat hoor je zeker terug.” Het nummer gaat over jezelf kwijt zijn terwijl je een relatie hebt. Soms is het belangrijker om jezelf terug te vinden dan voor een ander in die relatie te blijven.

Wil je een bekende artiest boeken, kijk dan naar de mogelijkheden bij artiestenbureau JB Productions.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Ammar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ammar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.