Ammar verrast met nieuwe single 'Turk Uit De Kroeg'

16/09/2022

Volkszanger Ammar brengt vandaag zijn nieuwe single 'Turk Uit De Kroeg' uit, waarin hij weer al zijn passie voor Nederlandse muziek laat horen. Om de boodschap van de song kracht bij te zetten bracht Ammar een dag door vol met Nederlandse gebruiken.

Volkszanger Ammar met nieuwe single ''Turk Uit De Kroeg''

De release volgt op Ammars single 'Ons Leven' samen met Hardstyle DJ's Outsiders en Zany. Hiermee stond de 25-jarige zanger afgelopen week in een uitverkocht Gelredome in Arnhem tijdens X-Qlusive Holland.

Vorig jaar ging Ammar viraal via Dumpert met een filmpje waarin hij 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' van André Hazes zingt terwijl hij achter de toonbank van de kebabzaak van zijn neef aan het werk was. Sindsdien bracht hij zijn single 'Terug Naar Vroeger' uit, dat op support kon rekenen van onder andere Tijd Voor Max, Koffietijd, NRC en de Stentor.

De opvolger 'De Laatste' met Snelle is inmiddels ruim twee miljoen keer gestreamd op Spotify en de heren speelden hiermee live bij tv-programma POP22 van Ilse de Lange en Matthijs van Nieuwkerk.

Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. 

Deze Deventenaar met Turkse roots groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’, waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten.

Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers en begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen. Sinds de virale Dumpert video waarin hij André Hazes zingt gaat het hard met de carrière van de volkszanger, zo werd hij uitgenodigd als één van de vier Hazessen in De Nationale 2020 test en was hij samen met onder andere Trijntje Oosterhuis en Xander de Buisonjé te horen in 'Een Ode Aan Hazes' van Lidl.

In 2021 tekent Ammar bij het label Lieve Jongens van Snelle, waar hij werkt aan zijn eigen Nederlandstalige repertoire.
 

'Turk Uit De Kroeg' komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.
 

Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions bekijk hier alle bekende artiesten.

Boeking of een optie plaatsen voor Ammar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ammar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.