Ammar

Ammar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ammar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ komt de jongensdroom uit voor volkszanger Ammar Bozoglu. De 26-jarige Deventenaar met Turkse roots tekende bij het muzieklabel Lieve Jongens van artiest en stadsgenoot Snelle, nadat hij met een filmpje viraal ging via Dumpert.

Ammar zingt vol passie

In de video zingt Ammar haarscherp en vol passie ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ van André Hazes terwijl hij achter de toonbank van de kebabzaak van zijn neef aan het werk was. Het filmpje is in totaal al méér dan 1 miljoen keer bekeken en kon op support rekenen van onder andere Dave Roelvink, Josylvio, Qucee en Jandino. Nu is het tijd voor Ammars eerste eigen single, die zich laat vergelijken met muziek van Willy Alberti en André Hazes.

Bekijk hier ook andere bekende artiesten die je via Artiestenbureau JB Productions kunt boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Ammar?

Voor meer informatie over Ammar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ammar

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11043 mensen

Specificaties van Ammar

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ammar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ammar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.