Akoestisch Feestduo SUITZ viert 10-jarig jubileum met een knal!

15/04/2024

Feestelijk Duo: SUITZ's Reis van 750 Optredens en Onvergetelijke Herinneringen

Het Nederlandse akoestische feestduo SUITZ, bestaande uit Daan van Dreumel en Nicky Kepser, viert dit jaar een mijlpaal van formaat: hun 10-jarig jubileum! Met meer dan 750 optredens op hun naam, verspreid over landen als Zweden, Luxemburg, en door heel Nederland, hebben deze twee heren een indrukwekkende reis achter de rug.
 
SUITZ staat bekend om hun ongeëvenaarde muzikaliteit, die zowel instrumentaal als vocaal van topniveau is. Gewapend met twee gitaren en een bassdrum, weten zij iedere tent op zijn kop te zetten. Het duo is perfect op elkaar ingespeeld en laat alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, en van Ed Sheeran tot "Liever te dik in de kist".

Het Geluid van Succes: SUITZ's Muzikale Groei en Publieksconnectie door de Jaren Heen

Wat SUITZ echt uniek maakt, is hun interactie met het publiek. Met een repertoire dat flexibeler is dan een tuinslang, moedigen ze hun fans aan om zelf suggesties te doen en zo een onvergetelijke ervaring te creëren.
 
"Het is ongelofelijk hoe snel de tijd voorbij is gevlogen," zegt Daan van Dreumel. "Het voelt als gisteren dat we onze eerste akkoorden samen speelden, en nu zijn we hier, 10 jaar later, met zoveel onvergetelijke herinneringen."
 
Nicky Kepser voegt eraan toe: "We zijn enorm dankbaar voor de steun van onze fans en de kansen die we hebben gehad om onze passie voor muziek te delen met zoveel mensen over de hele wereld. Het is een fantastische reis geweest en we kunnen niet wachten om nog vele jaren door te gaan!"
 
Ter ere van hun 10-jarig jubileum heeft SUITZ enkele speciale verrassingen in petto voor hun fans, waaronder nieuwe muziek en bijzondere optredens. 

Boeking of een optie plaatsen voor Suitz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Suitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.