Ilse DeLange

Ilse DeLange boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ilse DeLange.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ilse DeLange heeft vanaf het begin van haar loopbaan garant gestaan voor duizeling-wekkende aantallen verkochte platen. Haar laatste albums staan vol met radiohits en dat vertaalde zich in nog meer plaatverkoop, fans en de stap naar Ahoy' en zelfs een stadionconcert. 

Of het nu is een kleine bezetting is of met de hele band, Ilse DeLange live meemaken maakt diepe indruk op iedereen.

Vanaf het vierde seizoen is Ilse DeLange te zien als coach bij het televisieprogramma The voice of Holland. In seizoen 4 werd ze als coach tweede met het haar toegewezen talent Mitchell Bruning. Maar ook in het vijfde seizoen was Ilse te zien als coach bij het televisieprogramma The Voice Kids. Haar pupil Esmée Schreurs won deze editie (2016). In seizoen 6 en 7 van the Voice Kids is Ilse DeLange ook te zien.

The Common Linnets tijdens het Eurovisiesongfestival 2014

Samen met Waylon vertegenwoordigde ze als het gelegenheidsduo The Common Linnets Nederland op het Eurovisiesongfestival 2014 in Denemarken. Aanvankelijk voelde ze er niets voor om deel te nemen, maar door de deelname van Anouk aan het Eurovisiesongfestival 2013 veranderde haar mening en zag ze kansen om het lied centraal te stellen. Met het country/bluegrass-nummer Calm After the Storm werden The Common Linnets tweede achter Oostenrijk.

Het nummer Calm After the Storm werd een Europese hit met top 10-noteringen in onder meer België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Evenals het debuutalbum van The Common Linnets; het album, dat twee dagen voor de grote finale van het songfestival uitkwam, ging alleen al in Nederland binnen een week vijftigduizend keer over de toonbank. De cd hield in de albumlijst onder meer grote releases van Michael Jackson en Coldplay van de nummer 1-positie. Eind juli waren er wereldwijd 150 duizend exemplaren van The Common Linnets verkocht, goed voor driedubbel platina. In oktober werden zowel de single als het album met goud beloond in Duitsland en Oostenrijk. Ook hebben de Common Linnets een EBBA award 2015 gewonnen.

Boeken of een optie plaatsen voor Ilse DeLange?

Voor meer informatie over Ilse DeLange kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ilse DeLange

Deze act is bekeken door 64565 mensen

Specificaties van Ilse DeLange

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland