George Baker viert jubileum in Ahoy

08/03/2019

George Baker viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum en zijn 75e verjaardag. Wereldwijd verkocht deze artiest meer dan 25 miljoen platen. Dit gaat George Baker vieren op 27 december in Ahoy.

George Baker laat oude tijden herleven

George Baker laat oude tijden herleven tijdens zijn jubileumjaar! 50 jaar na de eerste single van de George Baker Selection en vele hits en shows verder is het tijd voor de grootste show van George Baker in de afgelopen jaren, namelijk in Ahoy Rotterdam!

Met een weergaloze en eigentijdse show zal hij de fans mee terugnemen in de tijd, van Morning Sky, Santa Lucia by Night tot natuurlijk het onvervalste Little Green Bag en Una Paloma Blanca, ze komen allemaal voorbij!

George Baker op jouw Feestavond of Evenement

Natuurlijk is George Baker ook gewoon te boeken voor jouw Feestavond of Evenement. Inmiddels behoren de liedjes tot nationaal erfgoed en geniet de band een absolute cultstatus in Nederland. Er gaat geen feest voorbij waarin jong en oud uit hun dak gaan op Little Green Bag, Paloma Blanca en vele andere liedjes! Daarnaast is George nog veelvuldig in de media te zien met o.a. zijn bekroonde rol in de reclames van een supermarkt keten of de liedjes die in films en tv voorbij komen.

Informeer naar de mogelijkheden als je George Baker wil boeken.

 

Boeking of een optie plaatsen voor George Baker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van George Baker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.