George Baker komt met nieuw album

16/10/2014

Dit jaar viert George Baker zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven. Het album komt op vrijdag 7 november uit. Als voorproefje zal morgen, vrijdag 17 oktober, het fraaie Around and Around als eerste single verschijnen

Als cadeau van de jarige voor zijn vele trouwe fans, zit bij het album een gratis cd met zes nummers uit zijn gigantische catalogus, die een paar  jaar geleden live zijn opgenomen voor NPO Radio 5 met het New Symphonic Orchestra.

Little Green Bag als bonustrack

Zijn gouden klassieker Little Green Bag uit 1969 keert als bonustrack terug op dit nieuwe album. George Baker nam dit nummer eerder dit jaar opnieuw op met Douwe Bob in het kader van een actie voor Cordaid mensen in nood. Deze samenwerking beviel zo goed, dat George het graag wilde toevoegen aan dit nieuwe album.

Boeking of een optie plaatsen voor George Baker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van George Baker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.