Oeuvreprijs voor George Baker

22/08/2012

George Baker wordt geëerd met de Radio 5 Oeuvreprijs. De zanger van wereldhits als Little Green Bag en Una Paloma Blanca ontvangt de prijs op 14 september tijdens een jubileumgala in het Delamar Theater in Amsterdam, zo is dinsdag bekendgemaakt.

Baker wordt in het zonnetje gezet vanwege zijn onderscheidende bijdrage aan de Nederlandse muziek gedurende zijn 45-jarige carrière. De Radio 5 Oeuvreprijs werd eerder toegekend aan Lee Towers en Willeke Alberti. De prijs bestaat uit een award en vijfduizend euro, bestemd voor een goed doel uitgekozen door de artiest.

Met zijn hits, waaronder ook Morning Sky en Fly away Little Paraguayo, gooide de inmiddels 67-jarige Baker zowel nationaal als internationaal hoge ogen. Tijdens het gala brengt hij de nummers ten gehore met het New Symphonic Orchestra. Het concert wordt live uitgezonden door Radio 5.

Bron : RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor George Baker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van George Baker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.