Levensgroot Dokter Bibber

Levensgroot Dokter Bibber boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levensgroot Dokter Bibber.

1 klant waardeert deze act met:

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het welbekende gezelsschapsspel, waarbij je in de huid van ‘dokter’ treedt om de patiënt te opereren.. zonder al te veel te bibberen! De levensgrote versie speel je met 2 spelers tegelijkertijd. Een van de spelers hangt in een harnas en gaat de patiënt opereren. Hij/zij geeft instructies aan zijn medespeler, die middels de afstandsbediening de dokter bedient.

Unieke levensgrote versie van Dokter Bibber

Met deze variant van Dokter Bibber in het levensgroot weet je zeker dat je de aandacht trekt op de borrel, bij de voetbalclub, tijdens een feestje of op een ander evenement. We verhuren dit spel inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 2 spelers tegelijkertijd, maar het kijken is al een beleving opzich! Geschikt voor jong en oud!

Spelregels Dokter Bibber

Met een pincet probeert de dokter de vervelende kwalen van de patiënt te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de vlinder in de buik of de verzopen lever. Stap de operatiekamer in door in het harnas te stappen en vertrouw op jouw collega. Hij/zij moet jou namelijk besturen middels een afstandsbediening en door middel van zijn instructies ga jij opereren. Probeer niet te veel te bibberen. Als je de randen raakt, hoor je het bijpassende geluid en is de patiënt niet meer te redden!

Dokter Bibber op jouw evenement

Dit spel is een echte publiekstrekker op je evenement. Veel van de bezoekers zullen het spel in hun kast hebben staan. Wil je de levensgrote Dokter Bibber huren voor je evenement, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Klant dient te zorgen voor:
Vrije ruimte: 7 x 5 meter
Stroom dient aanwezig te zijn: Stroomaansluiting van 32A (krachtstroom)
Een vlakke ondergrond en dranghekken of schapenhekken (afhankelijk van aantal bezoekers).

Boeken of een optie plaatsen voor Levensgroot Dokter Bibber?

Voor meer informatie over Levensgroot Dokter Bibber kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levensgroot Dokter Bibber

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Attracties Outdoor om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6858 mensen

Specificaties van Levensgroot Dokter Bibber

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Levensgroot Dokter Bibber

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Heinenoord Holding

  • Door: Sylvia van Loon
  • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
  • Datum:

Hele originele attractie. Kreeg veel bekijks.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Levensgroot Dokter Bibber

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levensgroot Dokter Bibber kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.