Die Höllander

Die Höllander boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Die Höllander.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Die Höllander, Laura en Martino, een nieuw Nederlandse duo. Nederlandstalig EN Duitstalig.
Deze nieuwe sensatie weten van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken, een Duits / Nederlands Oktoberfest / ApresSki Mallorca Style feestje...

Duitse en Hollandse meezing medleys

Alleen bekende Duitse en Nederlandse hits in hun eigen unieke muzikale Mallorca Style jasje.. Alleen snelle meezing medleys! En natuurlijk eigen hits als Glory Glory SuperMax en ScheissEgal.  Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport - en zomervakantie voor succes.

Van Zomer-Feesten, Festivals tot Oktoberfeesten

Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten. Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo in altijd herkenbare Rood Wit Blauwe kleding en natuurlijk altijd op de gele klompen, zijn een garantie voor een half uur gezelligheid! Die Holländer in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop!

Maak van uw avond een uniek, onvergetelijk feest.

Liever een andere artiest boeken? Bekijk ons aanbod.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Die Höllander?

Voor meer informatie over Die Höllander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Die Höllander

Deze act is bekeken door 935 mensen

Specificaties van Die Höllander

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Die Höllander

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Die Höllander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.